Što gosti kažu o nama:

Simo i Vesna su vrlo ljubazni, gostoljubivi i pažljivi domaćini. Oni žive u prizemlju vile, što je vrlo povoljno, uvijek smo ih mogli kontaktirati i brzo riješiti sva pitanja. Imali smo divnu sobu s dva balkona – jedan nezaboravan pogled na more, selo i planine, dok drugi gledaju na vrt, zahvaljujući ovoj sobi uvijek je bilo moguće provjetravati sobu. 

S balkona se moglo promatrati izlazak i zalazak sunca. Soba ima i prozor s pogledom na more 🙂 Soba je vrlo udobna, čista. Lijepo je da cijena uključuje čišćenje svaki dan. U blizini vile nalazi se trgovina i mnogo restorana. Do mora je stvarno samo nekoliko minuta! (…)

Do plaže Sveti Stefan može se doći za 15 minuta uz vrlo slikoviti park. Moja kći je za vrijeme odmora imala rođendan, kada sam se odlučila posavjetovati s Vesnom, gdje možete kupiti lijepi kolač, ispostavilo se da se ona već pobrinula za to, za nas je pripremila tortu! Bilo je to izuzetno ugodno iznenađenje! Simo i Vesna su uvijek bili spremni pomoći, dati savjet. Vrlo smo im zahvalni što smo se sjajno proveli!

Anna

Ocijeni nas i ti!

OSTAVI GOOGLE REVIEW