Spe wellness Montenegro

Wellness Spa Kraljicina plaza

Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori, na Kraljičinoj plaži u Miločeru, na svega desetak metara od mora, u julu 2013. godine završena je izgradnja SPA centra “Kraljičina plaža”.

SAZNAJ VIŠE
taxi montenegro

Transfers and Excursions by Jovo taxi

Transferi do Aerodroma, ekskurzije i najam limuzine.
Prijavite se za ekskurzije i posjetite  Kotor, Cetinje, Skadar jezero, Ostrog ili Boku Kotorsku.
Nazovite: +382 069 032 492

Saznaj više

Piano Rent a car service

PIANO nudi prvoklasne rent a car usluge na teritoriji  Crne Gore,Aerodromu Podgorica, Aerodromu Tivat. Rezervirajte sada i uvjerite se u kvalitet nasih usluga.

Saznaj više

Restoran Drago

Rezervišite sto u našem restoranu putem kontakt telefona ili emaila. Naše vrsno osoblje će se potruditi da učine Vašu posjetu restoranu Drago nezaboravnom. Broj za rezervacije 068/068-457, E-mail: petardss@t-com.me

Pogledaj meni i rezerviraj

Saznaj više
  • Montenegro diving school

Idemo na ronjenje!

Ronilački klub Pro Diving Montenegro osnovan je 2002 godine. Sjedište kluba se nalazi u Hotelu Maestral iz Pržna-Miločer. Jedini smo međunarodno sertifikovan ronilački klub na teritoriji Crne Gore. Članom prestižne ronilačke asocijacije PADI postali smo 2013 godine. Naša djelatnost je ronilački turizam i bavimo se organizacijom ronilačkih izleta, rentiranjem scuba ronilačke opreme i organizacijom PADI kurseva ronjenja.

Rezerviraj odmah

Saznaj više
  • Simo-przno-diving

Doživite našu obalu sa mora!

Nezaboravan dozivljaj, voznju camcem, ribarenje, obilazak najljepsih plaza pruzit ce vam Luka. Zaljubljenik u more otkrice vam najljepsa mjesta na crnogorskoj obali. Za porodice i vise osoba dobit cete popust. Takodje ako idete na ribarenje sve sto ulovite mozete poneti sa sobom ili dati u Konobu More gdje ce vam ljubazni kuvari uz nadoknadu od 20 eura pripremiti ribu.

KONTAKT 

Luka

mail –  lukavbu2@gmail.com

tel. – +382 67 319 000